اسمز معکوس چیست؟

اسمز معکوس یک روش نسبتا مقبول تصفیه در همه صنایعی است که نیاز به جدا سازی ذرات محلول از حلال دارند. حلال معمولا آب است. از متداول ترین کاربرد های اسمز معکوس تخلیص آب، یعنی جداسازی مواد محلول از آن می باشد. فرآیند اسمز معکوس برای تولید آب آشامیدنی بوسیله نمک زدایی از آب دریا و حتی در منازل برای تأمین آب آشامیدنی با طعم بهتر و دفع عوامل بیماری زا از آب بکار می رود.

ادامه مقاله را در اسمز معکوس چیست بخوانید.

10 دلیل مهم برای تصفیه آب آشامیدنی تان

بدن ما از 80 % آب تشکیل شده است . بنا براین آب یکی از مهم ترین علل بروز رفتار های سالم ما می باشد . پزشکان توصیه می کنند در روز 8 لیوان آب یا یک لیوان به ازای هر 10 کیلوگرم وزن بدنمان بنوشیم.

ادامه مقاله را در 10 دلیل مهم برای تصفیه آب آشامیدنی بخوانید.

کلر و ترکیبات آن چیست و کلراسیون آب چگونه باعث ضدعفونی می شود

کلر بانشان (cl)-و عدد اتمی 17جز گروه هالوژن ها و در جدول تناوبی در گروه هفتم (IV) قرار دارد

گاز کلر زرد مایل به سبز بوده و 2/5  مرتبه از هوا سنگین تر است دارای بوی بسیار بد و خفه کننده  و بسیارسمی است این عنصر عاملی اکسید کننده، سفید کننده و گندزدا می باشد . کلر عنصر مهمی در تصفیه آب بوده و برای از بین بردن باکتری و سایر میکروبهای موجود در ذخایرآب آشامیدنی به کار می رود ، امروزه حتی به ذخایر کوچک آب همواره کلر افزوده می شود . از بین روشهای شیمیایی و فیزیکی گندزدایی آب ، کلر و ترکیبات آن را می توان از اقتصادی ترین و ارزان ترین عامل گند زدایی در مبارزه با امراض و آلودگی ها عنوان کرد.

مقاله را در کلر و ترکیبات آن چیست و کلراسیون آب چگونه باعث ضدعفونی می شود ادامه دهید.

مزایا و معایب استفاده از کلر برای ضدعفونی آب آشامیدنی

استفاده از کلر بعنوان یک گند زدای مؤثر جهت از بین بردن میکرو ارگانیزم های بیماری زا و نیز  بعنوان یک اکسید کننده قوی از سابقه طولانی در صنعت آب برخوردار است.

مطلب را در مزایا و معایب استفاده از کلر برای ضدعفونی آب آشامیدنی دنبال کنید.